Bibliotheek - inspiratiebronnen 

 

Guido Wernink en Sarah Leers - Human Design. Tot nu toe het enige Nederlandstalige boek over dit onderwerp. Een goed boek over de belangrijkste hoofdonderwerpen van Human design. Voor verder verdieping kom je terecht bij de Engelse en Amerikaanse boeken.

Taal: Nederlands

Chetan Parkyn - the Book of Destinies. Een geweldige aanvulling op de diverse Human Design boeken. Hierin staan alle incarnatie crosses (bestemming) leesbaar en kort beschreven.

Taal: Engels

Steve Rhodes - Human Design, how to read a graph. Een compact en helder boek over hoe je een chart (graph) kunt lezen. 

Taal: Engels

Steve Rhodes - Baantu, de sleutel tot je natuur en je leven. Nederlandse vertaling van het inmiddels niet verkrijgbare boek Bhan Tugh van Steve Rhodes. De voorganger van zijn laatste boek 'De God Code'. In dit boek blijft Steve nog trouw aan Human Design en dat maakt dit boek een van de weinige goede Nederlandse vertalingen op dit gebied.

Taal: Nederlands

Steve Rhodes - De God Code. Een boek met als uitgangspunt Human Design, maar dan met een eigen (afwijkende) visie. Controversieel, maar ook vernieuwend en het maakt het (soms) ingewikkelde systeem van Humand Design eenvoudiger en toegankelijker.

Taal: Nederlands

Björn Eybl - Zielsoorzaken van ziekte. Dit oorspronkelijke duitse boek is door Karin van Baelen vertaald in het Nederlands. Een uitstekend overzicht van alle organen en ziekten, verklaard vanuit de biologische natuurwetten.

Taal: Nederlands

Bruce Lipton - De biologie van de overtuiging. Een heldere uiteenzetting dat je gedachten, overtuigingen jouw leven bepalen.

Taal: Nederlands

Roberto Barnai - Biologika Organ atlas. Dit oorspronkelijke duitse boek wordt momenteel vertaald in het Nederlands (2019 gereed). Een helder en uitgebreid overzicht van hoe de biologische natuurwetten werken en welke organen corresponderen met wel gedeelte van het brein. 

Taal: Duits

Gilbert Renaud - Recall Healing (the pyramid of health). Dit oorspronkelijk Engelse boek sluit mooi aan bij bovengenoemde boeken over de biologische natuurwetten, maar gaat nog een stapje verder. In dit boek wordt uitgelegd dat een emotioneel trauma in het hier en nu zijn wortels kent in een eerste keer dat het brein deze aanpassingsstrategie moest bedenken. Dat kan zijn in dit leven, maar kan ook verder teruggaan in de zogenaamde 'family tree', tot en met drie generaties terug. 

Taal: Engels

Timothy Freke - Uit de droom. Een klein compact boekje welke tevens mijn inspiratie is voor de naam van deze website. Het onderwerp non-dualiteit wordt haarfijn uitgelegd in een boekje die je in één uur uitleest. Een van mijn favorieten.

Taal: Nederlands

Paul Smit - Verlichting voor luie mensen. Een klein compact boekje over non-dualiteit. Op een zeer eenvoudige manier wordt het onderwerp uitgelegd. Heel prettig leesbaar. Overigens zijn de overige boeken van Paul Smit ook zeker aan te raden.

Taal: Nederlands

Olette Luitwieler - De Levensdroom (over de grap van het ik). Een helder geschreven boek over het onderwerp non-dualiteit. Een boek vol paradoxen.

Joe Despenza - Overstijg jezelf. Een geweldig boek over hoe het brein werkt en hoe je bepaalde overtuigingen opbouwt in je leven. Met goede tips over hoe je deze overtuigingen kunt ombuigen.